Сегодня: 20 | 04 | 2024

Yggdrasil запускає героїчний слот Sabers & Swords Charge GigaBlox з Dreamtech

 Sabers & Swords Charge GigaBlox

Yggdrasil об'єднався з Dreamtech Gaming, щоб випустити Sabres і Swords Charge GigaBlox, героїчний слот, що вимагає хоробрості в бою.

Дія починається на барабані розміром шість на шість, оточеному унікальним і привертає увагу мистецтвом, і демонструє успішну механіку взаємодії з грою GigaBlox від Yggdrasil.

Щоб активувати безплатні гри «Залучіть ворога», гравці повинні випустити п'ять або більше символів розкиду, де вони зможуть витримати битву і зібрати більше символів, щоб розблокувати додаткові безплатні ігри, при цьому обертання і виграші множаться на множник GigaBlox безплатної гри в назві.

Sabers and Swords Charge GigaBlox гарантує азарт і величезний потенціал, з можливістю падіння GigaBlox при кожному обертанні. Отримати азарт ви можете і з ігровими автоматами від 1 гривні, що не може не давати поводу для радості, тому скоріше пробуйте безліч ігор компанії. Блоки розміром до шести на шість можуть приземлитися, але потім «розбиваються» на окремі символи 1x1 для визначення виграшу. Створення величезного розмаїття конфігурацій барабанів і символів викликає очікування у всіх гравців.

Sabers & Swords Charge GigaBlox

Sabers and Swords Charge GigaBlox - сьома гра, розроблена Dreamtech Gaming в якості партнера YG Masters і перша гра, в якій реалізована механіка GigaBlox. Гра заснована на GATI, сучасної технології Yggdrasil, яка дозволяє партнерам використовувати попередньо сконфігурованих, готових до регулювання, стандартизований набір інструментів розробки для створення постійно передового контенту з наступним швидким поширенням.

Стюарт Маккарті, керівник відділу продуктів і програм Yggdrasil, сказав: «Наша механіка GigaBlox підкорила аудиторію по всьому світу, і на цей раз гравці можуть боротися з нею в пошуках слави та величезних перемог» «Наша програма YG Masters продовжує пропонувати фантастичні гри, і ми дуже задоволені нашим останнім співпрацею з Dreamtech Gaming».

Крістіан Хассалл, директор з продажу Dreamtech Gaming, сказав: «Наша новітня героїчна гра пропонує гравцям можливість вступити в захопливу битву, в якій чекають великі нагороди, і ми особливо раді вперше використовувати фантастичну механіку GigaBlox Yggdrasil.» «Впровадження технології GATI стало каталізатором нашої здатності створювати захоплюючий контент для зростаючого числа гравців, і нам не терпиться побачити, як фанати відреагують на Sabers і Swords Charge Gigablox».